Camelot kampt zelf met leegstand

31-01-2014 (09:42)

Leegstandsbeheerder Camelot verhuist op de groei en heeft in haar nieuwe kantoor meteen te maken met leegstand. Om de ongebruikte kantoormeters zo snel mogelijk op te vullen biedt Camelot in haar nieuwe pand kantoorunits aan tegen een laag tarief en een opzegtermijn van een maand. Dit doet het bedrijf onder het eigen label Workspace.

“Voor veel starters en zzp-ers die de keukentafel ontgroeid zijn, is dit de kans om vanuit je eigen kantoor te werken. Een plek waar je niet gestoord wordt door bijvoorbeeld je kinderen en waar je gasten kan ontvangen. Voor 315 euro all-in per maand huur je al een eigen ruimte. Als ondernemer zit je dus niet aan een meerjarig contract vast, waardoor het een overzichtelijke investering blijft.”, aldus Robin Breemer projectmanager Workspace.

Ondernemers kunnen profiteren van alle faciliteiten die de locatie te bieden heeft. Naast een receptie, IT en facilitaire dienst van Camelot beschikt het pand over glasvezelinternet, trainings- en vergaderruimten, parkeerplekken en een bedrijfskantine. “De ervaring leert dat ondernemers in verzamelpanden onderling vaak samenwerken, en dat is ook voor Camelot interessant” vult Robin Breemer aan.

Camelot gaat naar de Noord-Brabantlaan 2 in Eindhoven. Het volledig gerenoveerde pand, aan de rand van Strijp S, is gekocht op de groei.

Bron: www.vastgoedjournaal.nl