Hier kan je vanaf volgende week slapen boven zee

15-11-2016

pier

VJ schreef er in juli al over, maar nu is slapen boven de zee geen droom meer, maar werkelijkheid. Luxe hotelsuites 'Pier Suites' zijn de nieuwe toeristische attractie op De Pier in Scheveningen. Overnachten kan al vanaf  €300,- euro per nacht. 

In totaal zijn er vijf in boutique-stijl gebouwde suites met een jacuzzi,  terras, sterrenhemel, rainshower en kingsize bed op het Toreneiland. De suites hebben een oppervlakte van 30 m2.

Dit zijn niet de enige kamers die de Pier te bieden heeft. Op het Zuidereiland zullen in 2017 nog acht cabins hun deuren openen. Deze kamers worden aan de rand van het eiland vastgemaakt en steken uit over zee. Een kamer zal ongeveer 20 m2 oppervlakte hebben en een prijskaartje hebben van 250 euro per nacht. Binnenkort kan er gereserveerd worden. 

Betrokken partijen
De Pier is een samenwerking tussen eigenaren eigenaren zijn DanZep en KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming). Danzep zal de kamers exploiteren en KondorWessels is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van het project. 

Meer lezen over de toekomst van de Pier, de sloop en het reuzenrad? Lees hier het uitgebreide artikel wat we in juli schreven.

 

Bron: www.vastgoedjournaal.nl