Over ons

 

edwardEdward Davis
Oprichter en directeur

Wij richten ons naast bruikleners ook op het pand en de eigenaar en respecteren het om er netjes mee om te gaan. Tevens is het leuk om jonge bedrijven een zetje in de rug te geven in de hoop dat zij later (via de makelaar) huurder willen worden. Dan zijn alle partijen complementair aan elkaar geweest. Je kunt dan met een tevreden gevoel afsluiten.

 

vincentVincent Swart
Officemanager

Op de vastgoedmarkt is nog genoeg winst te behalen met het invullen van leegstaande panden. Wij kunnen zorgen voor beweging in een pand en tegelijkertijd een ondernemer de kans bieden om zijn of haar bedrijf te starten met tijdelijk lage kosten.
De veelzijdigheid van het aanbod van vastgoed en de zoekvraag er naar maakt het werk interessant.

 

erikErik Mulder
Assistent officemanager

Werken met leegstand is altijd een uitdaging. Zo is het de kunst om een zo goed mogelijke match te vinden tussen een (vaak startende) ondernemer en leegstaand object. Als er een match kan worden gerealiseerd is dat voor alle partijen en bijzonder goede uitkomst en geeft dat erg veel voldoening.
Buiten dat het uitdagend werk is, is het ook in grote mate mensenwerk. In de tijd dat ik werkzaam ben bij NL Beheer heb ik enorm veel verschillenden mensen de hand mogen schudden en dat maakt het werk alles behalve saai.